Correu electrònic: vinco@goodsoundproof.com
Telèfon: +86-13798390364

Escuma XPE

Shenzhen Vinco Insonorització Materials Co, Ltd és un dels millors fabricants d'escuma XPE i proveïdors a la Xina, benvinguts a la venda a l'engròs de la nostra espuma XPE personalitzada realitzada al Regne Unit, i també benvingut a comprovar el preu amb nosaltres. Especificació del producte: 1-1.5 m d'ample normal: 1-1.5m Gruix: 3-15mm (un altre ...

Enviar la consulta

Shenzhen Vinco Insonorització Materials Co, Ltd és un dels millors fabricants d'escuma XPE i proveïdors a la Xina, benvinguts a la venda a l'engròs de la nostra espuma XPE personalitzada realitzada al Regne Unit, i també benvingut a comprovar el preu amb nosaltres.

Especificació del producte:

1-1,5 m d'ample normal: 1-1,5 m

Gruix: 3-15mm (es pot personalitzar un altre gruix)

Gamma d'ampliació: 5NA, 10NA, 15NA, 20NA, 30NA, (comú: 30NA)

l'aplicació del producte XPE:

Àrees d'aplicació: els productes XPE són àmpliament utilitzats, l'ús actual de fins a més de 350 tipus.

1, Arquitectura, obra civil, sostre, aïllament de parets, conservació de calor, amortiment i anti condensació, impermeabilització, prova de fuites i corrosió de materials; materials diversos de base civil; anticongelant, materials tampó de terratrèmol; decoració d'interiors, fons d'escriptori, matalassos, etc.

2, aïllament tèrmic industrial, sala de màquines de calefacció i refrigeració, materials d'aïllament de tancs d'aigua i dipòsits; tubs de plantes químiques, canonades d'aigua calenta, canonades d'aigua materials d'aïllament de gelades; escalfadors solars d'aigua, materials d'aïllament d'estalvi energètic; aire condicionat central, materials d'aïllament tèrmic d'aire condicionat.

3, Vehicles: interior automotriu, sostre, tauler, visera solar, refrigeradors, pisos i altres materials; trens de cotxes, seients folrats, pisos, materials decoratius; protecció de cablejat de diversos vehicles, seients, material decoratiu.

4, embalatge: vidre, ceràmica i altres articles fràgils d'embalatge, electrònica, components, electrodomèstics, materials d'embalatge de protecció, encenedors, rellotges, materials de protecció de plomes Wan, equips mèdics, materials amortidors de transport; materials de protecció del transport de mobles.

5, àrees culturals, esportives i de supermercats: materials docents escolars, joguines infantils, una varietat de catifes esportives, taules de surf, jaquetes de natació, materials flotadors i amortidors utilitzats; pica de cuina, catifes, gorra de bany i sabatilles, barrets, etc.

6, Àrees d'agricultura, silvicultura i pesca: cria, xapa de sembra; materials d'aïllament de temperatura; full de sostre de granit, materials d'aïllament d'emmagatzematge en fred;

7, altres àrees: materials de decoració interior d'avions, aïllament des de l'interior de la nau, amortiment, flotabilitat, aire condicionat segur fins als materials especials; trens d'aïllament tèrmic, materials decoratius; camions frigorífics, cotxes aïllants frescos en viu; gas natural, materials de protecció del gasoducte.

Hot Tags: XPE escuma Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, majorista, personalitzada, millor, preu, Regne Unit
Productes relacionats
Deixar missatge
La seva privacitat és important per a nosaltres - que mai vendrem o compartir la vostra informació.