Correu electrònic: vinco@goodsoundproof.com
Telèfon: +86-13798390364
Casa > FAQ-3

FAQ-3

3. espai s'introdueix el principi de treball de cos Insonorització

Insonorització cos comparat amb material d'absorció de superfície coberta, sota la mateixa zona de projecció de l'espai, espai insonorització cos té l'àrea d'absorció més eficaç.

A més, a causa de les ones sonores en l'absorció de so de múltiples reflexions entre la superfície superior i la part superior de l'edifici que absorbida de moltes vegades, augmentar la quantitat d'absorció, augmentar l'eficiència d'absorció, sovint en el medi i l'eficiència energètica d'absorció d'alta freqüència és més significatiu.

Cos d'insonorització de l'espai de utilitzen freqüències diferents de l'actuació d'absorció de quantitat de absorció eficaç absorció únic cos. Insonorització espai de reducció de soroll acústic de cos depèn principalment de l'efecte del cos d'absorció, penjant l'espaiat i el nombre de material i l'estructura, l'espai també relacionats amb les condicions de camp sòlid edifici. Com la quantitat d'absorció de superfície interior original molt poc, reflexions, temps de reverberació és molt llarg, l'efecte de reducció de soroll de penjar espai després de l'absorció de so cos sovint és 5-8 decibels, colpir 10-12db, com la quantitat d'absorció de superfície interior original és més gran, el procés de reverberació no és evident, Insonorització cos no estan penjant espai.