Correu electrònic: vinco@goodsoundproof.com
Telèfon: +86-13798390364

Fibra de vidre mat

Shenzhen Vinco Insonorització Materials Co, Ltd és un dels millors fabricants i proveïdors de fibra de fibra de vidre a la Xina, benvinguts a la venda a l'engròs de la nostra carpeta de fibra de vidre personalitzada fet al Regne Unit, i també benvingut a consultar el preu amb nosaltres. Manteta centrifugadora de llana de vidre Introducció al producte: centrífuga ...

Enviar la consulta

Shenzhen Vinco Insonorització Materials Co, Ltd és un dels millors fabricants i proveïdors de fibra de fibra de vidre a la Xina, benvinguts a la venda a l'engròs de la nostra carpeta de fibra de vidre personalitzada fet al Regne Unit, i també benvingut a consultar el preu amb nosaltres.

Manteta centrifugadora de llana de vidre

Introducció al producte:

La llana de vidre centrífuga és de material filferro fabricat a partir de la llana de vidre condicionada, amb processos d'injecció centrífugos de la llet i polvorització de fibrosis, resina termoestable, a continuació, a través del processament de curació tèrmica, per ser els productes de la sèrie de múltiples usos.

Compta amb la resistència a la ignició ignífuga, no tòxica, resistent a la corrosió, lleugera en pes, baix coeficient de conductivitat tèrmica, bona estabilitat química i baixa taxa d'absorció d'humitat, bona hidrofòbia i molts altres avantatges, s'ha sabut universalment com el material superior per a la calor preservació, aïllament tèrmic, absorció de so, i ha estat àmpliament utilitzat.

El producte fabricat a partir de la llana de vidre centrífuga del tauler, feltre, ha estat àmpliament utilitzat en la construcció, indústria química, electrònica, energia elèctrica, metal·lúrgia, energia, transport i altres camps per a la conservació de calor i l'aïllament tèrmic, l'absorció acústica, la reducció del soroll, L'efecte és significatiu.

Aplicar casos:

Aïllament tèrmic d'estructura d'acer

Aïllament de conductes i aïllament acústic

Aïllament tèrmic de canonades

4. Aïllament de parets de construcció

5. Aïllament acústic interior

6.El aïllament de carrosseries de trens

Càlcul centrífug de manteta de llana de llana:

Producte

longitud (mm)

ample (mm)

Gruix (mm)

Densitat (kg | m3)

Tauler de llana de vidre

1200-2200

600-1200

20-100

24-96

Manta de llana de vidre

11000,20000

1200

25-150

12,16,20,24,32,40,48

Tub de llana de vidre

1000

15-400

20-100

45-90

Hot Tags: fibra de vidre estora Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, majorista, personalitzada, millor preu, Regne Unit, estora de filet de fibra de vidre, estora de fibra de vidre
Productes relacionats
Deixar missatge
La seva privacitat és important per a nosaltres - que mai vendrem o compartir la vostra informació.