Correu electrònic: vinco@goodsoundproof.com
Telèfon: +86-13798390364

Escuma de polietilè

Shenzhen Vinco Insonorització Materials Co, Ltd és un dels millors fabricants d'escuma de polietilè i proveïdors a la Xina, benvinguts a la venda a l'engròs de la nostra espuma de polietilè personalitzada realitzada al Regne Unit, i també benvingut a consultar el preu amb nosaltres. Especificacions del producte final: amplada convencional: 1-1.5 m ...

Enviar la consulta

Shenzhen Vinco Insonorització Materials Co, Ltd és un dels millors fabricants d'escuma de polietilè i proveïdors a la Xina, benvinguts a la venda a l'engròs de la nostra espuma de polietilè personalitzada realitzada al Regne Unit, i també benvingut a consultar el preu amb nosaltres.

Especificacions del producte final:

Amplada convencional: 1-1.5 m

gruix: reconsiderar 3-15 mm (altres es poden discutir més tard)

rang de ràting :, cinc vegades, deu vegades, 15 vegades, 20 vegades, 30 vegades, (normal per 30 vegades)

Material reticulat químic amb espelmes de polietilè --- XPE, amb substàncies espumades entrecreuades amb productes químics d'extrusió de polietilè de baixa densitat, curt per XPE. Es presenta en llum no tòxica, qualitativa, baixa taxa bèl·lica, resistència a l'aigua de pou, i excel lent aïllament tèrmic, resistent a productes químics i bones propietats físiques. Es poden fabricar materials d'escuma de diferents proporcions, de diferents espessors i de diferents colors, el seu rendiment secundari és superior, també es pot processar en diversos materials compostos amb altres materials compostos.

Segons el requisit del mercat, la nostra empresa va desenvolupar els nostres propis productes XPE funcionals: XPE retardant de flama, XPE conductor, XPE resistent a l'antibacterià, XPE resistent a altes temperatures, XPE d'elevada elasticitat, etc.

Els productes tenen una alta qualitat de superioritat, com ara resistents a altes temperatures, retardants de flama, baixa densitat, superfície llisa i resistència al desgast, alta resistència, resistència al envelliment, conductivitat, resistència a l'aigua de pou, aïllament acústic, aïllament tèrmic, confort, bon processament rendiment, etc. És una espècie de materials funcionals amb característiques anti-mildes i tot tipus d'altres resistents químics corrosius, que s'ajusten a les normes ambientals internacionals.

Hot Tags: espuma de polietilè de la Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, majorista, personalitzada, millor preu, Regne Unit, escuma expandida de polietilè, làmines d'escuma de polietilè, rotllo d'escuma de polietilè
Productes relacionats
Deixar missatge
La seva privacitat és important per a nosaltres - que mai vendrem o compartir la vostra informació.